Perfekte forhold i parken i dag!

Men det blei ingen ekstremscores, kanskje det var varmen ?

For n'te veka på rad greide ikke en openspiller som å få bedre score enn de andre klassene.  I dag sørget Robin Yven for dette med en solid -5 fra nybegynnerklassen, noe som var det samme som Roar og  Petter sørget for i Open.

Dagens kast stod Odd Martin, men da helst med negativt fortegn. Han greide kunststykket å få disken opp og inn i klokketårnet når han drivet på hull 13.

 


Ingen ace i dag, men minst en grei drive på hull 7

dameklassen tok Marita Nes seieren foran Karoline.

Ektemann Jørgen Nes tok heim seieren i rekreasjon med 43 kast, foran Daniel og Andreas som begge fekk 44.  Jørge acet like godt Olga Marie like etter runden ...

Open klasse ble delt mellom Petter og Roar (40 kast) med Luis på tredje (41 kast).

Robin var like god som openspilleren og vant nybegynner med 40 kast.  Erik kom på andre (46 kast) og Kyrre og ikom på tredje med 48 kast, noe som og var ny pers for Kyrre.

 

 

Fulle resultater finner du her

 

 

Det var i dag totalt kaos rundt hullnummer og starthull.  Så score blei nok ført på feil hull for mange i dag og dette påvirker birdiecupen såpass at vi i dag ikke skriver om denne ...


 

Infoskiltet som står ved tee 1 om tirsdagane (i tillegg til dei permanente skilta som alltid står der og har samme info) fekk i dag en utvidelse.

Men selv om vi trodde vi hadde dekket alle varianter var det en versjon som vi hadde glemt:  "Eg kommer helt fra Italia for å kaste og Italia vant jo EM så ... "