Stormcup er i gang igjen. Felles oppmøte er i gang igjen. Lynghaugparken er i gang igjen og Roar er i gang igjen. 

Åpen klasse

Ja, for det var nettopp høvdingen sjøl, Roar Gjøsæter, som var best i en nyåpent vårvakker Lynghaugpark. Bogeyfritt og -10 må kunne sies og være godkjent! Undertegnede og Olav H. Breistein fulgte et stykke bak med henholdsvis -7 og -6. 

For de 36 i Åpen var hull 15 vanskeligst med et snitt på 3.4 kast.

Dame

Kun én deltaker i Dameklassen i dag, men til gjengjeld ingen hvem som helst. Ida hadde en grei runde på par.

Junior

Guttaboys, Mathias og Filip, stilte til start med nyslipte disker. Mathias endte på +16 og Filip på +27. Her tror jeg det er flere som skal passe seg, for disse guttene kan kaste og kan for ende opp med å bli skikkelig gode!

Rekreasjon

Her var det tett i toppen! Sander Sigvathsen var best med -4. Like bak fulgte Andreas Romme, Ruben Hellesøy og Eirik Gjesdal med -3. For rekreasjonistene var hull 2 vanskeligst med et snitt på 3.7 kast. 

Nybegynner

Gjermund Fure var beste nybegynner med +1 etterfulgt av Frode Skarbøvik og Axel Bache-Wiik på +3.

CTP

På hull 1 var det Cristoffer Cliteur som var nærmest av de betalende, kun et par diskbredder fra pinnen. Det tjente han greit på, 560 kroner! 

Acepotten står nå på 1089,81 kroner. 

Ellers

Felles oppmøte var gøy! Kjekt å se så mange ta turen i dag. Fikk inntrykk av at det var god flyt i feltet. Takk også til alle som fulgte oppfordringen med å melde seg av før fristen gikk ut. Det kom ingen eposter etter kl. 17 og alle 80 som fikk plass møtte opp. Bra jobba alle sammen! 

Vi starter med wildcard til neste Stormcup. På et tidspunkt var både eneste påmeldte dame og to juniorer på venteliste - det hadde blitt for dumt hvis de ikke hadde fått plass. Derfor holder vi av 5 plasser som vi deler ut når fristen går ut - dersom et er fullt. Her vil vi prioritere damer og juniorerer. Ellers følges rekkefølge på eventuell venteliste. 

Hvis Metrix-gudene står meg bi skal det være mulig å melde seg på til Stormcup #2 her.

Takk for i dag så sees vi neste uke!

PS: Resultatlisten her på stormkast.no blir oppdatert etterhvert.