AceShop har sponset returen av lePig fra det store utland !

 

Axel er ikke stor og slem, men var bare to snusbokser fra å ta storeslem på dagens runde!

Han tok heim pene 580 kroner for CTPig på hull 5 og var berre to snusbokser innenfor Hanna på hull 11.   Men det ble Hanna som tok lePig og  longest putt på hull 11 og fekk for den en god disk sponset av AceShop!

 En annen som var på plass på hol 11 var John-Inge som like godt kastet rett i for en antatt hole in one.  Men uten bilder på FB gruppen eller i innboksen til undertegnede eller klubben så har dette ikke skjedd !
Og for dei som lurer, John-Inge er snill og venter til Ace-potten er større før han betaler inn.

 

 I open var det sjefen sjølv som vant.  Stein spillte -7, ett kast foran Eivind.  Tre stykk kom på delt tredje med -5; Olav, Erlend, og Atle.

På -5 kom også Morten Dahlberg i rekreasjon - og han spelte som eneste i feltet uten noen boogies!
Markus spillte -4 og så kom Simen med -3.

Hanna startet sesongen med -1 og vant dame.

Nybegynner ble vunnet av Sondre med -2. Deretter kom  Jonny på par og Eirik på +2.

 

Birdiecupen ble vunnet av Frøysa med 60 poeng på 9 birdies.  Det var bare 2 birdies på hull 3, mens det var på hull 4 var 39.

Hull 4 hadde også høyest standardavvik med hele 1,1 - det var bare 4 par her.  Hull 6 hadde lavest std dev med 0.4 og hadde 48 par (hull 7 hadde flest med 49).

Hol 8 var enklest og ble spillt -0,4 under par.  Vanskligst er hol 3 som spilltes 0.8 over par.

 

Sammenlagt og andre detaljer finner du her

 

 

 

Klubbens egen mer eller mindre gale vitenskapsmann og ekspert på gentknologi jobber forrsten med å klone CTPig. Dr Eggestøl jobber til daglig i bioteknologirådet, men på kveldstid denne vinteren har han jobbet hardt på labben for å få CTPig fra frosne rester av juleslaktet - så kanskje blir kommer CTPig v2.0 til en bane nær deg !