Grisen er død - lenge leven pølsen

CTPig har fulgt Stormcup i mange år, men julen ble tøff for den lille grisen da det skjedde en misforståelse og CTPig plutselig ble julegris, ribbe og pølse...

Vi reddet litt av CTPig og i dag gjorde CTPølse sin debut på banen og da på det tøffe hull 11.   Etter at veteranene Roar og så Luis hadde tatt CTPølse så var det klart for mr Kleivberg Kløvberg Klevberg å ta hjem potten på 280 kr !

 

En annen veteran skal kanskje også ha tatt hjem en pott i dag.  Thomas Sundal skal etter ryktet å Acet hull 5, men som alle veit - ingen Ace har skjedd uten at det er bilde på facebookgruppen ! 
Skulle det dukke opp et bilde slik at Thomas får godkjent en hole-in-one så får han utbetalt 1302 kroner, mens det blir igjen 434 kroner i potten.

 

Karoline gjorde sin første opptreden på kveldens runde og gjekk rett opp i ledelse i dameklassen med en 54 runde.  Thomas Løseth Haugen vant nybegynner med 50, mens Andreas Pettersen og Odd Martin Hansen delte første i rekreasjon med 43.   I open vart det drama på siste hullene.  Luis låg på -7 før siste hullet, mens Stein var på -6.  Luis avsluttet på 9, men fekk en boogie.  Stormcupgeneral Stein derimot dro til med birdie på hull 16 - og dermed også seieren.

 

 

 

 

Fulle resultater finnes her