Lørdag kom med varierende vær, men gode folk !

For anledningen var det satt opp et utvidet baneoppsett med 18 hull og det var kø på morgenen for å få testet de to nye hulla.

Etter kort spillermøte var det først en runde med miksede grupper, før det på andre ble sortert etter klasse og score.  Været varierte med ganske mye vind i perioder og en god del nedbør i perioder, men folk holdt (stort sett) humøret oppe.

Petter Krokstad Dulsrud og Sebastian Øverhaug acet begge hull 10, Sebastian på første runden - Petter på andre.  Videre var det puttekonkurranser, CTP'er og longest putt og Monkey-score.

Stor takk til Aceshop for mange premier, DGPutt for puttekonkurranse med premier og til mammaen til Karoline for en fantastisk eske med frukt og grønt !

 

Resultat

I nybegynnerklassen var det tett i toppen, men Anders Lønne Nilsen drog hjem seieren med +2 foran Simen Kaasa Hellner (+3) og Ruben Haugsvær (+4). 

Dramaet denne lørdagen kom i rekreasjonsklassen.  Her var det hele 21 stykk som stillte til start.  Etter to runder var det likt mellom Tommy Tusberg og Anreas Pettersen, begge på -6.  Det ble spillt sudden death og det tok hele 5 hull for å skille de to!  

Til slutt var det Andreas som tok heim seieren.

I alt oppstyret rundt omspillet om førsteplass glemte en tredjeplassen der det og var likt !  Eirik Athammer og Nicolai Græsdal gjekk begge to på -3 - her ble det CTP foran alle og denne tok Nicolai.

Open klassen ble relativt greit tatt av Eivind Wengaard med -15.  Roar Gjøsæter tok andreplassen med -10, foran Stein Ødegård på -8.

Hanna Hugosson tok seieren i dameklassen med +8. Karoline Skålevik og Ina Myrstad fulgte deretter.

 

 

Klubbjakker

I tillegg til masse stasj fra Aceshop og Stormakst sitt eget lager (som ble tømt for anledningen) så fikk vinnerene i de ulike klassene diplom med gavekort på klubbjakke fra Macron - Stormkast sin nye samarbeidspartner for klubbklær.  Vinnerene av Open og Dame fekk og retten til å tryke "Klubbmester 2022" på sine jakker om de ønsker det.

I løpet av få dager blir det lansert ny webshop for alle, da vil en kunne kjøpe gode klubbklær fra lokal partner.  De har showroom og trykker på Spelhaugen, bare ca 15 kast fra banen.

 

 

Fulle resultater finner du her

 

 

Tommy Tusberg hadde med seg kameraet på rundene og resultat av det kan du se her.

 


Her er nokre "ikke Tommy"-bilder av pallene: