Sesongens siste Stormcup vil igjen introdusere grisene som har symbolisert Closest To the Pin (CTPig) og Longest Putt (Le Pig). For mange nykommere er nok dette å regne som relativt greske uttrykk, så her kommer en kjapp forklaring før dagens runde.

CTPig vil i dag bli spilt på hull 10, da vil grisen til enhver tid settes dit hvor spilleren som har landet nærmest kurven lander på utkastet fra tee. Dersom man lander nærmere enn der grisen står plantet i bakken allerede - flytter man grisen og setter den i bakken der hvor markøren (minien) foran disken ville vært i retning kurv. Deretter skriver man navnet sitt på lappen som henger på/inni grisen. Den som har landet nærmest når runden er over og gjennomspilt - den har vunnet CTPig (ikke selve grisen). 

Le Pig vil i dag bli spilt på hull 2. Da vil grisen til enhver tid flyttes dit hvor den lengste putten er satt fra. Man vil også her skrive navnet sitt - men bare dersom en har satt en lengre putt enn den som allerede står markert som den lengste på hullet. De som begynner på hull 2 vil selvfølgelig ha en på gruppen som setter den lengste putten - og det er denne som vil være i ledelsen for lengste putt, frem til denne eventuelt blir overtatt av noen som setter en lenger putt. Disken må selvsagt lande i kurv og ligge der for at det skal være en gjeldende putt (dette gjelder ikke for CTPig - der teller kun første kastet fra tee). Den spilleren som står igjen med den lengste putten ved rundeslutt - den har vunnet LePig (ikke selve svinet).

CTPig og LePig er i dag gratis - og kanskje det følger en premie til dagens vinnere.

Oppmøte etter dagens runde blir ved hull 1 - hvor vi deretter går samlet bort til "skuret" ved skolen for premieutdeling, troféoverrekkelse (Victoria) og diskbytte/salg.

Dagens runde vil gå ut med lead card og chase card. Dette er mer symbolsk og er en tradisjon vi har i Stormcup på siste runde. Lead card begynner på hull 1, og chase card begynner på hull 2.

Lead-card:

  1.  Eivind Wengaard
  2.             Roar Gjøsæter
  3.             Atle Svandal
  4.             Erlend Johnsen

Chase-card:

  1.               Stein Ødegård
  2.   Olav H. Breistein
  3.   Mathias Simonsen
  4.   Luis Garcia Del Moral

     Reservebenken: Håvard G. Frøysa, Nicolai Græsdal, Håvard Eggestøl, Christer Ellenberger, Josef Rannestad, Viljar Rolfsen, Petter Tennebø, Terje Nilima Monsen