Det nærmer seg siste Stormcup for sesongen 2021 - og i den anledning blir det en ekstraordinær avslutningscup på tirsdag!

Det nærmer seg slutten på en sesong som har vært fylt med glede og usikkerhet, gjenåpninger og nedstengninger. For ikke å snakke om alle variasjonene i baneforandringene - og de mange finværsdager med gode opplevelser på tirsdagsgolfen. Det blir også feil å ikke nevne de mange påmeldte som uke etter uke slo deltakerrekorder etter en frisbee-tørste uten like gjennom koronapandemien. 

På tirsdag håper vi så mange som mulig tar turen - da blir det igjen et gjensyn med CTPig! Glem heller ikke Acepot! Der står det for øyeblikket 2020,- blanke kroner hvor 1515,- av disse kan bli dine på tirsdag! Acepot deltar dere i ved å vippse kr. 10,- til telefonnummer: 90109084 (innen rundestart).

Det blir også arrangert diskbytte/salg etter runden - så her håper vi alle tar med seg disker de kunne tenke seg å kvitte seg med/bytte, eventuelt møter opp for å se etter (og kanskje til og med teste) disker som kan være et fint tilskudd til samlingen. 

Det vil også tradisjonen tro - bli delt inn i grupper for ledelsen av Stormcup, hvor vi har både lead-card og chase-card.

Det vil i tillegg til dette utrolige gildet - også bli premiering av prestasjoner som har vært ekstraordinære gjennom sesongen. Dette kan være spesielle hendelser som gjennom statistiske analyser har skilt seg ut. Kanskje det er nettopp du som har gjort noe helt spesielt?

Alle som har vært med på minimum 8 runder gjennom sesongen har mulighet for å vinne noe denne dagen.

Påmeldingslenke er som vanlig tilgjengelig fra søndag kl. 12.00.

Vi sees på tirsdag!