På dagens Stormcup møtte 52 spillere til start. Av 57 påmeldte så var det uheldigvis 5 stk. som ikke hadde fått med seg at tidspunktet var forandret til kl. 17. For sikkerhets skyld nevnes det her igjen at det neste tirsdag også vil være start kl. 17. Dette fordi høstens mørke faller på – noe man merker ekstra til når det er tunge regnskyer – og når antall deltakere samtidig gjør at vi fort kan holde på til klokken nærmer seg 19.

Dagens letteste hull var hull 7 hvor hele 25 birdies ble satt. Dagens vanskeligste hull var hull 10 med 9 birdies, 21 bogeys, 4 dobbelbogeys, 4 trippelbogeys og 2 kvadruppelbogeys (eller høyere).

Nybegynner:

29 deltakere stilte i nybegynnerklassen, og her vant den tilbakevendte Joakim Wengaard med en knallrunde og personlig rekord på -3. Kun ett kast bak fulgte sist rundes vinner Vegard Refvik med -2. 3. plass ble delt av tre spillere: Åsmund Rong, Tormod Egeland og Erik Lambach som alle gikk en runde på par (0). Særlig uheldig kan man si Erik Lambach var da han avsluttet med en trippelbogey på hull 2. En god runde til tross! Gratulerer!

Rekreasjon:

11 spillere stilte i rekreasjonsklassen, og her var det veteranen Håvard G. Frøysa som stakk av med seieren da han gikk en runde på -2. Tom S. Kosmo tok 2. plass med -1, og Terje Nilima Monsen gikk en runde på par (0) og sikret seg dermed 3. plass. Gratulerer!

Junior:

Blant juniorene stilte Isak Rannestad opp og gikk en veldig god runde på +4. Dette er 4 kast bedre enn forrige runde. Gratulerer!

Dame:

Ingen spillere stilte til start i dameklassen i dag.

Open:

Det har vært noen spennende uker i det siste når det gjelder sammenlagtseieren, men i dag ble det avgjort da Eivind Wengaard delte 1. plass med Roar Gjøsæter på dagens runde. De gikk begge en runde på -7. Vidar Hoem Ovesen og Mathias Simonsen delte 3. plass med en runde på -5. Gratulerer!

Eivind Wengaard er da med én runde av Stormcup igjen – sammenlagtvinner av Stormcup 2021.

Vinneren får det vandrende pinnedyret Victoria Von Phasmatidae – samt 1000,- i stipend som er viet til fremtidig konkurransedeltakelse.

Det vil sannsynligvis også plukkes ut noen andre som har gjort seg fortjent til premie av ulike årsaker gjennom Stormcup-sesongen, så følg med på facebook!

Birdiecup:

I dag var det Roar Gjøsæter som fikk flest poeng i birdiecupen da han scorte 7 birdies – noe som gav 101 birdiepoeng. Eivind Wengaard sikret seg 2. plass med sine 9 birdies (62 poeng) og Mathias Simonsen tok 3. plass med 6 birdies (49 poeng).

Sammenlagt i birdiecupen har vi så langt følgende plasseringer:

1.       Roar Gjøsæter                                 1168

2.       Eivind Wengaard                            1006

3.       Luis Garcia                                        967

4.       Atle Svandal                                      885

5.       Erlend Johnsen                                822

Neste runde er siste runde i Stormcup-sesongen 2021, og her vil det følge litt ekstra info og statistikk fra sesongens runder.