Det var en enorm pågang av deltakere i dag, og derfor ble det av hensiktsmessige grunner satt en grense på 70 spillere i dagens Stormcup. Været var strålende, og det var varmt helt til sol ble til skygge. Dagens letteste hull var i dag hull 9 (til forandring). Her åpnet Anton Sæten ballet med å kaste en Ace på førstekastet for dagen. Tilskuerne på neste teepads hørte ingen jubel som helst, men det ble klart etterpå at de ikke ville juble fordi det kunne forstyrre. Dannet gjeng! Det vanskeligste hullet var som sist hull 2 hvor det ble satt 2 birdies i dag – mens hele 26 spillere fikk bogey.

Nybegynner:

Hele 38(!) av dagens oppmøtte stilte i nybegynnerklassen, og her vant Vegard Refvik med en enorm prestasjon på -5. Kun ett kast bak fulgte Eivind Ingebretsen (-4) som også må kunne sies å ha hatt en veldig god runde. Isak Enes tok 3. plass med -2. Gratulerer!

Rekreasjon:

20 spillere stilte i rekreasjonsklassen, og her var det hele 3 spillere som delte 1. plassen: Marco Salomon Johannessen, Johannes Hals og Vegard Klevberg gikk alle en knallsterk runde på -6. Gratulerer!

Junior:

Blant juniorene stilte Isak Rannestad opp og knuste inn en runde på +8. Gratulerer!

Dame:

Ingen spillere stilte til start i dameklassen i dag.

Open:

Konkurransen for sammenlagtseieren snører seg til og det blir veldig spennende å følge med i de to siste rundene. I openklassen var det i dag 11 spillere, og her var det Atle Svandal og Erlend Johnsen som delte 1. plassen med en score på -8. Dette gjør at Atle fremdeles er med i dansen om å kunne stikke av med seieren i Stormcup 2021. Stein Ødegård tok 3. plass med en runde på -7. Gratulerer!

Birdiecup:

I dag var det Håvard G. Frøysa som fikk flest poeng i birdiecupen da han scorte 5 birdies – noe som gav 76 birdiepoeng. Eivind Wengaard sikret seg 2. plass med sine 8 birdies (51 poeng) og Erlend Johnsen tok 3. plass med 10 birdies (38 poeng).

Sammenlagt i birdiecupen har vi så langt følgende plasseringer:

1.       Roar Gjøsæter                                 1067

2.       Luis Garcia                                        967

3.       Eivind Wengaard                            944

4.       Atle Svandal                                      885

5.       Erlend Johnsen                                822