40 spillere møtte til dagens Stormcup. Været var stort sett greit nok under første halvdel av runden, men mot siste halvdel var det innslag av yr. Det letteste hullet var som vanlig hull 7 med 17 birdies og 5 bogeys. Det vanskeligste hullet var hull 2 hvor ingen fikk birdie i dag – mens hele 13 spillere fikk bogey. Flest bogeys var det allikevel på hull 3 – med hele 18 bogeys!

På bildet ser vi Isak Rannestad som selvsikkert setter en putt mens fotografen (Johan Henrik Pettersen) knipser. Isak valgte for øvrig i dag å stille i nybegynnerklassen.

Nybegynner:

Hele 19 av dagens oppmøtte stilte i nybegynnerklassen, og her var det trangt om plassene. Adrian Eikås tok 1. plass med en runde på +1 mens Thomas Storm Hansen og (tilbakevendte) Joakim Wengaard delte 2. plass med +2. Gratulerer!

Rekreasjon:

10 spillere stilte i rekreasjonsklassen, og her var det i dag Terje Nilima Monsen som smalt til med en knallrunde på -4. Dette holdt i massevis. På 2. plass – også med en god score – klokket Tommy Tusberg inn på -2, ett kast foran Tor Martin Rannestad på 3. plass med -1. Gratulerer!

Junior:

Blant juniorene stilte Josef Rannestad opp og knuste inn en runde på -5. En enorm prestasjon som hadde holdt til 2. plass uansett klasse i dag. Gratulerer!

Dame:

Hanna Hugosson fortsetter å stille cup etter cup – og bra er det! Hun spilte i dag en god runde på +1 Gratulerer!

Open:

I openklassen var det i dag kun 9 spillere, og her var det Erlend Johnsen som i dag smadret til med en runde på -8. En god score tatt de litt ufordelaktige forholdene i betraktning. En luring han Erlend.. Stein Ødegård og Luis Garcia Del Moral delte 2. plassen med en runde på -4. Gratulerer!

Birdiecup:

I dag var det Adrian Eikås som fikk flest poeng i birdiecupen da han scorte 4 birdies – noe som gav 96 birdiepoeng. Roar Gjøsæter sikret seg nok en gang 2. plass med sine 5 birdies (78 poeng) og Erlend Johnsen tok 3. plass med 9 birdies (75 poeng).

Sammenlagt i birdiecupen har vi så langt følgende plasseringer:

1.       Roar Gjøsæter                                 1054

2.       Luis Garcia                                      953

3.       Eivind Wengaard                              893

4.       Atle Svandal                                    858

5.       Erlend Johnsen                                784