34 spillere møtte til start i nokså greie forhold med jevn temperatur og en lett bris. Det vanskeligste hullet var i dag hull 2 med 4 birdies og 13 bogeys. Det letteste hullet var hull 7 med 16 birdies.

Litt info: Forvirringen rundt grupper og hullnummer skal etter sigende være i orden fra neste runde. Nå er det bare 15 hull, og 15 grupper som gjelder (frem til vi igjen evt. må skifte). Målet er på sikt å få hullnummer som blir værende lengre, men i en overgangsperiode vil vi nok måtte tåle litt forandringer i forbindelse med gravearbeidet som pågår.

Nybegynner:

I nybegynnerklassen stilte 14 spillere, og her tok Runar Eknes Paulsen en relativt klar seier i dag med -2. Erlend Julian Brosvik Nepstad (Hr. Nepstad) delte 2. plassen med Robin Yven (sist ukes vinner) i dag på +3 Gratulerer!

Rekreasjon:

I rekreasjonsklassen stilte det 12 spillere til start – og her var det i dag Vegard Klevberg som trakk det lengste strået med en knallrunde på -4. Jørgen Frotaule tok 2. plass med en runde på par (0), og 3. plass ble delt av 4 herremenn ved navn: Tommy Nesse, Nicolai Græsdal, Rune Landro og Espen Sæverud (+1). Gratulerer!

Junior:

Ida Emilie Nesse stilte som eneste i juniorklassen i dag – men spilte til gjengjeld en meget god runde som kanskje uansett ville holdt til seier uavhengig av konkurrenter. Hun spilte en runde på +2. Gratulerer!

Dame:

Ingen spillere deltok i dameklassen i dag.

Open:

8 spillere deltok i openklassen, og her ble det 1. plass på Eivind Wengaard som gikk en bogeyfri runde på -10. Luis Garcia Del Moral tok 2. plass med -8, noe som var ett kast bedre enn Atle Svandal på 3. plass med -7. Gratulerer!

Birdiecup:

Poengscore er ennå ikke oppdatert hva gjelder birdiecup – men når den kommer så vil den være tilgjengelig (sammen med andre resultater) her: http://stormkast.no/index.php?r=sc/default