25 spillere møtte denne sommerdagen.

 

Været var stort sett helt greit, men med litt regn fra tid til annen. Det vanskeligste hullet var i dag hull 3 (trippelmando) med 2 birdies og hele 10 bogeys. Det letteste hullet var som sist uke hull 8 med 14 birdies. Snittscore var i dag 45.5, altså 0.5 kast over par.

Odd Martin sørget for å få dra ned snittet på hull 9 ved å kun bruke ett kast.  Dette er vel den første kjente konkurranse Ace'n på denne utgaven av hullet.   Og til alle som lurer: han hadde ikke betalt i Ace-potten

 

Nybegynner:

I nybegynnerklassen stilte 7 spillere, og her tok Åsmund Rong seieren i dag med +2. Delt 2. plass ble det på Even Kvalvaag og Robin Yven som i dag spilte en runde på +3. Gratulerer!

 

Rekreasjon:

 I rekreasjonsklassen stilte det 8 spillere til start – og her tok nok Tor Martin Rannestad seieren med -7, noe som også sikret ham rundeseieren i dag. Andreas Skau Woldsdal tok 2. plass med -6, noe som også var samme score som beste score i open-klassen. 3. plass tok Jørgen Wengaard med -5. Rekreasjonsklassen slår til igjen for andre uken på rad! Gratulerer!

 

Junior:

I juniorklassen delte nok en gang brødreparet Rannestad 1. og 2. plass. Josef stakk i dag av med seieren runde på par (0), mens Isak i dag spilte seg godt opp fra forrige runde hvor han hadde +5 og runden før der igjen hvor han hadde +13. I dag spilte han en runde på +1, med en forbedring på hele 12 kast på 2 runder! Gratulerer!

 

Dame:

Det var ingen deltakere i dameklassen i dag.

 

Open:

8 spillere deltok i openklassen denne tirsdagen. Her var det i dag Luis Garcia Del Moral som tok 1. plass med -6 som da er delt 2. plass med Herr Woldsdal i rekreasjon. Eivind Wengaard tok 2. plass med -5, noe som er det samme som delt 3. plass med sin bror Herr Wengaard (Jørgen som sådan). 3. plass i open ble delt mellom Espen Visnes og Christer Ellenberger med -4. Gratulerer!

 

Birdiecup:

I dag var det Luis Garcia som fikk flest poeng i birdiecupen da han scorte 8 birdies – noe som gav 83 poeng. Christer Ellenberger 2. plass med sine 7 birdies (79 poeng) og Andreas Woldsdal tok 3. plass med 7 birdies (66 poeng).

 

Sammenlagt i birdiecupen har vi så langt følgende plasseringer: 

  1. Eivind Wengaard 600

  2. Roar Gjøsæter 584

  3. Luis Garcia 527

  4. Atle Svandal 518

  5. Stein Ødegård 494