Seriøst pissvær på dagens runde, men det hindret ikke gode scores

Årets siste Stormcup blei en veldig våt affære.  Folk prøvde ulike teknikker, noen gjekk i shorts og godttok at dei kom til å søkk våt, mens andre pakket seg inn i ull og regnklær og gjemte seg under paraplyer og brukte mange handkler for å prøve å holde disker og hender tørre.

 

Dame

Hanna Hugosson var i en klasse for seg selv i dag ... [sic]

Men Hanna beit svært godt fra seg i sammenlagen i dag.  Sjølv med tidlig dobbel boogey og to enkle så slo ho storparten av gutta i dag med 7 birdies og en score på 42 (-3).

 

Nybegynner

Wengaardene har gjort sitt inntog på Stormcup siste ukene.  Jørgen tok i dag nybegynner med en 51 runde, 3 framfor Joakim på andreplass.  Vegard Klevberg tok tredjeplassen med 56.

 

Rekreasjon

Marius Grøneng er en av dei som har blitt seriøst hektet i år og det har gitt resultater.  Minus ein gav førsteplass i rekreasjon i dag, et kast framfor Jørgen Andersen og fem kast framofr Andreas Skau Woldsdal og Mikkel Ekeland Paulsen som delte tredjeplassen med 49.

 

Open

Olav Breistein kom fra snø og sølv i pargolf NM og syntes ikkje været var noke å snakke om.  Så han gjekk like greit boogeyfritt minus 10 (35) i ganske krevende forhold i dag.  Eivind Wengaard og Roar Gjøsæter hadde og solide runder, men kom tre kast bak på -7 (38).

 

Banen

Banen var våt og glatt i dag, men det vart nesten 25% birdies også i dag.   15 av birdiene kom i dag på hull 8 (Ned i dumpen) som spelte heile 0.538 under par i dag.  CTP var også på hull 8 i dag og denne gav Erlend Johnsen 110 kroner.

Vanskligst var hull 12 (Olga Marie) som spelte 0.769 over par. Og også i dag var det et hol som spelte eksakt på par (hull 11).

Olav hadde 10 birdies og tok en ganske grei seier i birdiecupen med 137 poeng.  Eivind Wengaard kom på andre med 100 poeng (7 birdies) og Håvard Eggestøl på tredje (88/5). 

 

Sesongen

Olav Breistein blei alt sist uke sammenlagtvinner av Stormcup.  Erlend Johnsen gav han fight hele veien inn, men dette har vært Olav sin sesong.  Han vant også birdiecupen og har høyest birdiesnitt med 9.1 birdie pr runde.

58 spillere har deltatt i openklassen, 2 i dame,  59 i rekreasjon, 54 i nybegynner og 4 i junior.  Totalt har 151 ulike spillere deltatt på minst en av dei 21 rundene.

Ace potten som ruller over til neste års Stormcup er nå på 1119 kroner.

 

 

Minidugnad og kommende baneendringer

Etter runden var det minidugnad der utkastplattform blei flyttet til hol 4.  Dette holet vil bli endret snart, info kommer på heimesiden.

Det vil også bli flere dugnader framover når banen skal oppgraderes med mellom annet nye korger.