Chaos og disorder før runden, men en junior/mann hadde kontroll

Olav Breistein er hans navn !

Mer Olav Breistein seinere...

 

Takket være Discgolfmetrix var det totalt kaos rundt hvilke hull folk skulle starte på i dag.  Men til slutt kom alle seg på noenlunde rett plass og fekk spillt alle dei hulla skulle, dette sjølv om vinden gjorde så godt den kunne for ødelegge mest mulig.

 

Nybegynner

Marius Grøneng tok heim nybegynnerklassen i dag med solide 48.  Tom S. Kosmo og Jørgen Wengaard delte andre med 54.

 

Rekreasjon

Solid seier også i rekreasjon der Arne Aalgaard slo til med en 40 runde.  Aleksander Misund spillte 46 og kom på andre og tredje gjekk til Philip Røyland på 47.

 

Open

Olav Breistein bryr seg ikke om stiv kuling med storm i kastene ...  I tidvis vanskelige forhold gjekk Olav Breistein -9 (36) og tok en relativt klar seier i Open.   Mannen som aldri kan vinne, aka "den evige toer", og kjent som Eivind Wengaard kom inn på andre.  Eivind og Olav Breistein hadde veldig like runder i dag, men Olav Breistein hadde tre ekstra birdier.  Erlend Johnsen tok tredje med 41.

 

Banen

Hol 8 (Ned i dumpen) var lettest og hol 6 vanskligst.  Og hull 1 spillte eksakt på par.

120 birdies i dag, flest på hol 8 og flest hadde Olav Breistein med 10. Birdiecupen i dag hadde samme pallen som openklassen: Olav Breistein, Eivind Wengaard og Erlend Johnsen.

 


Foto: Jørgen Wengaard

CTPig 

Litt uklarheter rundt hvilket hol som var CTP i dag, men sjefen (Olav Breistein) meinte det var 7, så da vart det 7.  Olav Breistein vant også CTP, men her var marginen mindre enn resten Olav Breistein vant i dag.  Ca en lillefingerbredd skillte Olav Breistein og Roar Gjøsæter (sjå bildet)

 

Sammenlagt

Dr Håvard Frøysa har tatt i bruk all sin kunnskap om høyere matematikk og konkludert med at Olav Breistein er årets Stormcupvinner alt før siste runden er spillt.  Olav Breistein har hatt en veldig solid koronasesong og får æren av å passe Victoria von Phasmatidae i 2021.