En nydelig dag lokket 43 frisbeekastere til Lynghaugparken. Og det ble en spennende og innholdsrik runde.

Deltakere i alle klasser

Det var gledelig å se påmeldte i alle klasser, fra Junior til Open. Vi håper dette fortsetter!

Ace!

Acekontoen på nye hull 6 ble åpnet, og det av en ung ringrev. Hullet byr på flere muligheter for å komme frem til øyen. Forehand, backhand hyzer, tommel eller rett på, for å nevne noen. Og det var det sistnevnte Anders Haugen gikk for da hans Omega Supersoft JK Edition gikk snorbeint rett i kurv. Gratulerer til Anders! Og en hilsen til en gammel kjenning i Lynghaugparken, Jeinekamerat Ola Bunes Stakkeland, som nå heter Ola Valle Stakkeland. 

Junior

Årets første deltaker i Junior-klassen var Ida Emilie Nesse. De som var og så Eagle McMahon i Vestlandshallen i fjor høst husker nok da Ida Emilie kom langt i puttekonkurransen mot ørnen fra USA. På Stormcup #2 endte hun med 74 kast (+20), og bør være spesielt fornøyd med en pen 2'er på hull 4!

Nybegynner

I Nybegynner-klassen vant Daniel Nordenborg med en runde på 56 kast (+2). Ny rekord for Daniel som deltok på sin første Stormcup noensinne. Sverre Koi tok andreplassen med 59 kast (+5) og på delt tredjeplass kom Øyvind Sørheim og Philip Ørner med 68 kast (+14).

Rekreasjon

Vidar Yndestad fortsetter som han gjorde på Koronacup #3 - vinner Rekreasjon-klassen. Denne gang med en runde på 53 kast (-1). Tommy Nesse fulgte like bak med en runde på 54 kast (0), mens Yngve Sundfjord tok tredjeplassen med 57 kast (+3).

Open Dame

Igjen var det duket for én deltaker i Open Dame, igjen var den deltakeren Hanna Hugosson og igjen vant Hanna klassen overlegent. Denne gang med en runde på 57 kast (+3).

Open

I Open ble det spennende til siste kast, og uhyre jevnt i toppen. Hele 7 spillere må nevnes her for å få med beste- tredjebeste score. Undertegnede tok seieren med 47 kast (-7). Like bak, på tredelt andreplass kom Eivind Wengaard, Luis Garcia Del Moral og allerede nevnte Anders Haugen. Alle med runder på 48 kast (-6). Like bak der igjen, med tredjebeste score og på tredelt femteplass kom Olav H. Breistein, Terje Rørmark og Håvard Harnes Mongstad, med runder på 49 kast (-5).

Banen

Letteste hull var Nedi dumpen, hull 9, med 2,6 kast i gjennomsnitt. Vanskeligst var hull 7 med 3,7 kast i gjennomsnitt. Det var birdie på alle hull. Hull 15 hadde hele 5 birdies i kveld. Det er sjelden, til tross for mange deltakere. 

Stormcup #3 og Bergen Cup

Stormcup #3 spilles tirsdag 26.05 kl. 18:00 i Lynghaugparken. Medlemmer av Stormkast - Bergen Frisbeeklubb kan melde seg på nå. Ikke-medlemmer kan melde seg på fra søndag 24.05 kl. 18:00. Påmeldingen stenger konkurransedagen kl. 17:00.

Helgens runder av Bergen Cup med golfstart starter med runde 9 i Lynghaugparken på lørdag og runde 10 på Flaktveit på søndag.