Endelig var ventetiden over og vi kunne starte opp med skikkelig ukesgolf igjen. Og Stormcup skuffet ikke. 

For etter en lang dag med snø(!) og sluddbyger, klarnet det opp en liten time før start og det ble, som forhåndsmeldt, pene spilleforhold! Joda, det kom en liten byge, men det tåler vi. 

Runden ble gjennomført med fin flyt i feltet, og det som var av casualspillere før runden begynte ble pent fortalt at banen var stengt. 

Kun få timer før start ble styret gjort oppmerksom på at det var satt opp gjerde foran tee-en på hull 17. Dette har vi visst om kom til å skje en stund, men at det skjedde allerede nå det kom litt på oss som julekvelden kom på kjerringa, som en overaskelse. Men styret hev seg rundt og eksekverte plan B ved å flytte tee-en frem. Dette fungerte bra og ble til et artig hull.

Open

I Open-klassen gjorde Petter Alfsen som han har gjort så mange ganger før - vant! Bildet er arkivfoto fra i fjor på denne tiden, da han satte banerekord på det gamle oppsettet. Petter var likt med Luis og Lars med ett hull igjen å spille. På hans siste hull, hull 12 ble det birdie, og dermed ensom majestet på toppen av pallen. Petter endte sin runde med 47 kast (-7), med Luis og Lars like bak med 48 kast (-6). Olav Breistein hadde tredjebeste score med 49 kast (-5).

Open Dame

Hanna gjorde som hun alltid gjør når hun stiller i Open Dame, hun vant. Fra runden til Hanna må det nevnes en iskald re-tee på hull 6. Førstedriven endte inn i treklyngen rett frem, Hanna tok re-tee og la seg under korg. Hanna burde selvsagt gjort det med en gang, men det vet Hanna, og neste gang gjør hun det. Runden endte med 59 kast (+5).

Rekreasjon

Med klassekriteriene i Koronacup så vi at det var flere som spilte i Nybegynner-klassen som burde spilt i Rekreasjon. Derfor endret vi litt på kriteriene, og vipps så ble det litt mer riktig fordelt. Best i Rekreasjon i kveld var kronringrev og Flakkas egen Gislefoss, Tommy Nesse, med en runde på 55 kast (+1). Nicolai Græsdal kom på andreplass med 58 kast (+4), mens Jon Eirik Liseth og Benjamin Løland måtte dele tredjeplassen etter å ha endt sine runder på 59 kast (+5).

Nybegynner 

I Nybegynner-klassen stakk Henrik Magnussen av med seieren etter en runde på 55 kast (+1). Svein Visnes kom på andreplass med 56 kast (+2) og Sverre Koi tok tredjeplassen med 60 kast (+6). Det lukter Rekreasjons-klasse på de to øverste her neste uke, med Metrix-rating godt oppe på 800-tallet. Bra spilt!

Generelt

Hull 8 var lettest i dag med snitt på 2,7 kast. Hull 3 (!) var vanskeligst med 3,7 kast i gjennomsnitt. Nevnte hull 17 spiltes som det fjerde letteste hullet på abnen med et gjennomsnitt på 2,9 kast. Det er litt forskjell fra gamle hull 17, for å si det pent. 

Fulle resultat finner du her.

Stormcup #2

Medlemmer av Stormkast - Bergen Frisbeeklubb kan melde seg på Stormcup #2 her. Påmeldingen åpner for alle på selveste 17. mai kl. 18:00. Maks antall deltakere: 36. Påmeldingen stenger konkurransedagen kl. 17:00.

 

Sees neste uke!