Nok en fin ettermiddag med discgolf i Lynghaugparken er unnagjort, og 33 personer har fullført sine runder i dagens Koronacup.

Black ace

Olav H. Breistein hadde en sjelden opplevelse da han skulle kaste ut på hull 3. Han traff nemlig kurven på hull 4! Jeg har tatt en prat med Olav om det som skjedde:

- Olav, kan du fortelle leserne om hva det var som skjedde i dag?

- Hmmm, sier Olav tankefullt. - Jeg kastet til venstre på forehand ruten. Denne ruten går rett over kurven på hull 4. Jeg traff de ytterste greinene, og discen stupte rett ned i kurven. 

Hva følte du når du så at discen gikk i feil kurv?

- Det var litt blandede følelser, men jeg lo mest av det. Black ace er jo sjeldnere (les vanskeligere) enn vanlig ace. I tillegg var det første gang både jeg og Frøysa var vitne til det, avslutter Olav. 

 Discen som ble brukt var en Star Destroyer, i tilfelle noen vil prøve å få til noe lignende. Og, svar på spørsmålet alle lurer på: Nei, black ace gir ikke utbetaling fra acepotten. 

 

Solid i Nybegynnerklassen

Flaktveitianer Thomas Regin viste hva han kan da han avsluttet sin runde på 40-tallet med 49 kast (-5). 

Noe du var spesielt fornøyd med i dag, Thomas?

- Puttingen! Kunne ikke bomme i dag. 5 eller 15 meter hadde ingen betydning! Fantastisk følelse.

Herlig når en er i flytsonen på puttingen. Henrik Magnussen spilte også bra og havnet på andreplass, ett kast under par på 53 kast (-1). Yngve Sundfjord og Øystein Kobbeltveit delte tredjeplassen med 55 kast (+1).

 

Alle på pallen i Rekreasjonklassen

Rekreasjonklassen hadde bare 3 deltakere i dag. Vidar Yndestad har kastet lite i vinter, men har tørket støv av discene sine nå som det er vår og sesongen er i gang igjen. Vinterpause til tross, Vidar var best av rekreasjonistene i kveld med en runde på 54 kast (0). Tommy Nesse tok andreplassen knepent foran Nicolai Græsdal på tredje. De to med henholdsvis 57- (+3) og 58 kast (+4).

 

Solid kasting i Open

I Open var det jevnt i toppen, og 9 av 15 deltakere endte sine runder under par. Erlend Johnsen tok førsteplassen med en runde med 47 kast (-7). Like bak fulgte Luis Garcia Del Moral og Roar Gjøsæter med 48 kast (-6), mens allerede nevnte Olav H. Breistein hadde tredjebeste score med 49 kast (-5).

 

Banestatistikk

Hull 9 var enklest i dag med i snitt 2,6 kast. Hull 17 var det vanskeligste hullet med 3,7 kast i snitt. Hull 17 var også det eneste hullet ingen hadde birdie på.

Fulle resultat finner du her.

 

Bergen Cup og Koronacup #4

Medlemmer av Stormkast - Bergen Frisbeeklubb kan melde seg på neste ukes runde i Koronacup her. Påmeldingen åpner for alle søndag 03.05 kl. 15.20.

Påmelding til helgens runder i Bergen Cup finner du her. Velg runden du vil melde deg på i nedtrekklisten. 

 

Nytt hull?

Det har vært gjort mange endringer på banen i år, og slapp av, det er ikke planlagt flere på en stund. Men jeg, Stein og Atle var og så på et mulig hull etter runden i dag. Nybegynnervennlig og fint! Se hva du synes i videoen under. Stein parkerte selvsagt.