Nydelig vær og gode spilleforhold gjorde dagens runde til en god opplevelse for de fleste, selv om mange ikke var fornøyd med egen score. 

Golfstart

Opplegget med golfstart ble en god erfaring for arrangøren. Om det er mer gunstig i forhold til shotgunstart når det kommer til smittevern kan vel diskuteres, men selve formatet fungerte godt. Og med skilting om at "Banen er stengt" samt hullvakt på hull 1 som forklarte grupper med casuals hvorfor banen var stengt, ble det i alle fall en veldig behagelig runde å spille, med lite kø og venting. 

Ace

En som i alle fall hadde én god opplevelse på sin runde var Nicolai Græsdal som klinket til med ace på det nyetablerte hull 12. En spennende ace som du ikke er sikker på om ligger i kurv før du kommer over knausen og ser det selv. Det ble dessverre ingen utbetaling fra acepotten, som forøvrig knapt hadde holdt til en is. Gratulerer til Nicolai!

Vestfolding direkte fra Vestfold

Vinneren av Nybegynnerklassen var Raymond Hugo Andreassen med en runde på 53 kast (-1). Imponerende resultat, spesielt med tanke på at Raymond hadde brukt dagen i bil fra Vestfold direkte til parkeringsplassen ved Lynghaugparken og ut på banen - uten å ha spilt den før. Svein Magne Ekeberg tok andreplassen med en runde på 58 kast (+4) mens Henrik Magnussen havnet like bak der igjen med 59 kast (+5).

Overlegen seier i Open Dame

Karoline Harnes Mongstad tok en komfortabel seier i Open Dame - som eneste deltaker. Hun tikket inn på 72 kast (+18) og kunne fortelle etter runden at hun var så som så fornøyd med scoren, men at hennes eneste mål var å vinne klassen. 

Trangt om plassene i Open

I Openklassen hadde blitt utfordringer med 2-metersregelen på en eventuell pall. Erlend Johnsen var alene på førsteplassen med en runde på 50 kast (-4), men på plassene etter var det mange om beinet. På tredelt andreplass med 51 kast (-3) kom Eivind Wengaard, Roar Gjøsæter og Håvard Mongstad. Og med tredelt tredjebestescore som blir femteplass med 50 kast (-2) kom Olav H. Breistein, Luis Garcia del Moral og Atle Svandal.

I den interne konkurransen mellom Tommy Nesse og Tore Andre Rongved tok Tommy en overlegen seier med 4 kast på Tore Andre. Bare nevner det...

Resultatene fra runden finner du her.

Lynghaugparken

De som skal ut å kaste i Lynghaugparken vil få seg en overraskelse da det er gjort enda flere endringer på banen nå i kveld. Endringene er utelukkende gjort av sikkerhetsmessige årsaker. Nå er det ingen hull som er i konflikt med gangvei lenger. Oppdatert banekart og mer info kommer. 

Koronacup #3

Neste uke blir det gjennomført en ny runde med samme opplegget som i dag. Minner folk om å følge med på fristen for påmelding. Det vil stå inne på den aktuelle runden på Disc Golf Metrix.