Årets klubbmesterskap er over og det vart veldig tett i heller guffne forhold.

Årets klubbmesterskap startet vått og kaldt. Kaffe til "frukost" var kjærkomment for mange. Og når runden startet kom regnet, og når regnet gav seg kom vinden...   Dette gjorde nok sitt til for å holde scoren på den innledende runden oppe.  Etterhvert så kom det fine høstværet gjennom og på finalerunden var det neste greit !

På hull 4 på første runden slo Mathias til.  Et høyt staling kast med en mako som dalte perfekt ned i korg!  Hans første Ace ever og det i turnering!

I pausen var det baggis, brus, kaffe og store mengder med Stormkastkake !

 

Det var en klar ledergruppe som var klar for finalen. Roar hadde to kast på Ingve, Erland og Atle.  Ingve og Atle  får litt trøbbel på første finale holet (hol 6), men på hol 8 skjer det ting.  Roar sin drive treffer steinen ved korg for å så rulle hele veien ned og ut i OB på fairway 6 - og det blir en tøff 5'er.
Erlend legger seg inntil steinen og er like ved å få en meget ettertraktet birdie.  Og dermed er det likt i teten.  Erlend fortsetter den gode steamen og drar to birdies, men Roar sliter og får par.  Så drar Erlend en drive som var svært tett på å være longest drive, dog litt mye i feil retning - par.  Samtidig speler Ingve solid og er rett bak Roar. 
Hull 12 (trippel mando) misser Erlend mandoen og Roar treffer bra.  Roar får birdie, Erlend boogie - det er likt!
Neste hull er hull 17.  Roar drar til men flipper over og unngår OB med ikkje for mykje å spare - men ligger opp forbi trærene.  Erlend leverer et herlig kast, flyr forbi korg og ligger på en ca 4 meter. Roar fikser opp og ned og redder par.  Erlend setter putten akkurat for lav og det blir par på han og.

Ingve har fortsatt solid spel og ligger nå ett kast bak Erlend og Roar før hol 18.  Roar kaster kort og ligger på en laaang putt dersom Erlend parkerer.  Ingve legger seg sammen med Roar.  Erlend treffer veldig bra, dessverre litt for bra ...
Han flyr forbi korg ganske så nær, men fortsetter langt forbi og ut i OB.
Roar og Ingve legger seg begge opp for par og Erlend har en lang oppoverputt fra OB for å tvinge fram omspel.  Det går ikke og Roar tapper inn for sitt første klubbmesterskap noen gang.   Erlend og Ingve kommer på delt andreplass bare ett kast bak.

 Fulle resultater finner du her

 

I tillegg til vanlige konkuranse var det også en HC konkuranse der en spelte mot egen Metrix rating (i det minste var det som ble sagt av HC ansvarlig Atle).  Her slo Mathias til og fekk en solid seier foran Olav Eggestøl og Hanna.

 

 

I tillegg til HC konkuranse hadde en longest drive, longest putt og CTP-konkuranser.  Desse ble vunnet av henholdsvis Olav Breistain, Olav Eggestøl og Håvard Eggestøl.

 

Alle vinnere fekk en DD3 signert av Eeagle McMahon og Roar fekk også en innrammet diplom som bevis på at han ble klubbmester 2019.

 

 

Tidligere klubbmestrere

År Open Dame Junior Master
2008  Anders Haugen      
2010  Anders Haugen Paula Kristine Mosland Gillesdal    
2015  Håvard Frøysa Hanna Hugosson Tristan Storm Terje Rørmark
2016  Bård Kjetil Lien      
2017 Olav Breistein      
2018  Håvard Frøysa Hanna Hugosson    
2019 Roar Gjøsæter