Kanskje var det ryktene om at en verdensmester muligens ville dukke opp som lokket 28 kastere til Lynghaugparken i kveld?

Muligheten ble desverre kun teoretisk, selv om Avery Jenkins visstnok var innom Lynghaugparken tidligere på dagen. På Herdla var han i alle fall. Sjekk Thediscgolfguy på Instagram for bilde av Avery sammen med et par fastboende der ute. 

En som dog var tilstede, var høvdingen sjøl, Roar Gjøsæter. Han vant for andre uken på rad, og attpåtil gruste han de nærmeste konkurrentene med 4 kast. 51 (-4) ble sluttsummen for Roar i kveld. Plassen bak måtte deles mellom Håvard Frøysa og Luis, de endte på 55 kast (0). Olav H. Breistein og Olav Eggestøl hadde tredjebeste score på 56 (+1).

I Amatørklassen Var det jevnt om topplasseringene. Andreas Horvath Isaksem trakk til slutt det lengste strået etter en runde på 58 kast (+3). Kjetil Åbø tok andreplassen med 59 kast (+4) og Jörgen Halling kom på tredjeplass med 60 kast (+5). 

Benjamin Løland tok CTP på hull 2 etter et kast som landet ca 5cm fra pinnen. Grattis!

Birdiecupen ble vunnet av Håvard med 4 birdies og 116 poeng. Han var eneste med birdie på hull 8. Olav H. Breistein kom på andreplass med 5 birdies og 96 poeng. Han var eneste med birdie på hull 11. Odd Martin Hansen tok tredjeplassen med 3 birdies og 75 poeng. Han var eneste med birdie på hull 3. 

Med en runde igjen å spille har det virkelig tatt seg opp i kampen om andreplassen sammenlag. Uten å ha regnet veldig nøye på det ser det ut som både Luis (546 poeng), Roar og Christer (543), Atle (542) og Håvard Frøysa (539) kan ta plassen bak Erlend sammenlagt. 

Neste uke er altså siste Stormcup for i år. Da starter vi kl. 17.00 med oppmøte litt før.