Fantastiske frisbeeforhold og stort oppmøte.

Heile 43 stykk var på plass til kveldens runde i det fantastiske været - og heile 7 av dei spelte sin første stormcup !

Det var og veldig mange som spelte utenom stormcup noe som gjorde at det blei endel kø på banen.  Vi vil på det sterkeste oppfordre folk til å finne en annen bane på tirsdager eller blir med på stormcup.

Før runden var det utdeling av nye Stormkast minier til medlemene av klubbe, samt at det blei delt ut bagtagger til dei som ikke hadde fått det.  Vi gjekk tom for tagger, men det er alt bestillt flere, så alle skal få!

Open
Dei gode forholda gav også gode score. Heile fire stykk spelte under 50 i dag og best i Open var Atle Svandal og Petter Tennebø med 48 (-7).  Rett bak kom Roar Gjøsæter og Håvard Eggestøl med 49.  Både Atle (som hadde bursdag for 3 dager siden) og Frøysa (bursdag i dag) greide det imponerende kunststykke å gå bogeyfritt.

Amatør
I amatør vant Svein Magne Ekeberg med 58 (+3) og ett kast bak på firdelt 2. plass kom Filip Nepstad, Trond Mjøs, Kjetil Skippervik og Benjamin Løland.

Fulle resultat for alt og alle finner du her.

Stats og birdies
Hull 10 var som vanlig enklese hullet på banen med -0,4 under par i snitt, mens både hull 1 og 2 spillte såvidt under par.  Vanskligst i dag var hull 6 som spelte eit heilt kast over par i snitt.

Det var birdies på alle hull untatt hull 8.  Petter Tennebø var einaste med birdie på hull 6, mens nykomlingen Sondre Dragset var eneste med birdie på hull 15.  Desse to var også på topp i birdiecupen.  Petter fekk 137 poeng med 8 birdies, mens Sondre hadde 5 birdies som totalt gav 87 poeng.  Tredjeplassen tok Erlend med 75 poeng og 7 birdies.    Det var forresten hele 23 birdies på hull 10, noe som betyr at over halve feltet fekk birdie her. 
Totalt er Erlend nå oppe i 2600 birdiepoeng etter å ha fått 148 birdies så langt.

Hull 18
Luis sørget for å rette på turneringsledelsen når dei sa at CTP var på hull 10.  Den var annonsert på hull 18 sa Luis, noe som var helt korrekt.  Luis tok og CTP'en på hull 18, noke som gav han 210 kroner.

Roar 'Kåla' at han enten skulle ta Ace eller CTP når gruppa kom til hull 18.  Siden me veit at Luis tok CTP så tok Roar nødvendigvis Ace'n.  Klokkereint med ein classic soft Judge.

Sjokkerande nok er da ingen som lenger gratulerer med Ace (noke dei kan lett sjå på livescoren), nei det som er viktig er Har du betalt? 
Og Roar hadde i dag betalt, noke som ikke var så domt.  Acepotten var på 1703.50 (!), noke som gir en utbetaling på 1277.50 kroner.

 

 

Knekking av greiner
Det blir hellers igjen observert at det er mange knekte greiner på banen og det er liten tvil om at det er noen som kaster som knekker greiner.  Dette er ikke ok

For å sitere en meget klok og erfaren kaster:
"Det å endre banen ved å for eksempel knekke greiner er mye verre enn å justere leiet litt. Det er forståelig at folk som spiller for kosen og ikke tar det så alvorlig ikke ønsker å stå klint oppi en hindring, men da er det altså bedre å kaste litt bak eller på siden."   -Ingar Ballo