En rufsete dag værmessig, endte i en fin sensommerkveld med frisbeekasting i Lynghaugparken. 

Stormtag gjorde comeback og ble delt ut til klubbens medlemmer før runden. I motsetning til forrige års Stormtag er ikke disse bare for i år, men skal vare "evig". Gøy med noe mer å spille for!

Erlend hadde ikke så mye å spille for etter at sammenlagtseieren ble konstatert forrige uke. Men å spille med senkede skuldre og bare ha det gøy og glede seg til neste kast kan gjøre underverker. Han endte sin runde på 45 kast (-10). Christer spilte lenge litt rufsete, men hentet inn hele fem kast på slutten og endte på 51 kast (-4). To karer som har tatt steget opp fra Amatør til Open i år delte tredjeplassen. Lars Haldar og Eivind Wengaard kaster stødig og bra, og endte begge på 53 kast (-2).

I Amatørklassen tok Trond Mjøs førsteplassen for andre uke på rad, men måtte dele den med Kjetil Skippervik i kveld. Begge endte rett over par på 56 kast (+1). Tor-André Sognnes hadde andrebeste score på 59 kast (+4) mens Magnus Strømmen, Benjamin Løland, Sindre Solberg Eng og Truls Krossøy alle hadde tredjebeste score med 60 kast (+5).

Det er lenge siden det har vært ace nå! Acepotten har fått vokst seg stor og er i skrivende stund på godt over 1000 kroner. Så her kan det bli "dyrt" å ikke være med fremover. CTP i kveld var på hull 12. Der kom Erlend nærmest etter å ha kastet en KC Roc som landet ca. en meter fra kurven. Erlend vet ikke hvor mye penger han fikk for Erlend solgte så godt fra disclageret sitt at CTP-pengene druknet i pengene fra discsalget. Erlend er fornøyd med salget og inntektene i kveld, og Erlend synes det var gøy å se alle som stod igjen og pratet etter runden. 

I birdiecupen fikk Erlend 206 poeng for sine 11 birdies. Håvard G. Frøysa fikk 85 poeng for sine 6, mens Christer Ellenberger fikk 80 for sine 7. 

Christer rykker litt i fra i kampen om andreplassen sammenlagt. Han har nå 437 poeng foran Luis på tredjeplass sine 423 poeng.