Før kveldens runde var det knotten som plaget, så kom regnet. 

Og med regnet forsvant knotten. Da var det nok flere som ønsket seg knotten tilbake. For det regnet ikke bare litt i kveld. Det regnet mye! Ca. 1000 mm.

Da jeg satt under paraplyen på tee'en til mitt siste hull og prøvde forgjeves å gnikke en disc tørr med et vått håndkle, kom Terje ruslende bort. Han sa at han hadde gått årsbeste på -5. Jeg tenkte det måtte være en spøk, for han mumlet noe etterpå på Brønnøysundsk som jeg ikke forstod. Men det var ikke tull. Terje brukte 50 kast på sin runde (-5). Det er sterkt! På delt andreplass kom Atle og Luis med 54 kast (-1), som også er bra scores under disse forholdene. Erlend hadde tredjebeste score med 56 kast (+1).

I Amatør-klassen vant Svein Magne Ekeberg med 62 kast (+7). Sindre Solberg Eng kom på andreplass med 63 kast (+8). Tor-Andrè Sognnes tok tredjeplassen med 64 kast (+9).

Terje vant også birdiecupen med syv birdies og 189 poeng. Han var eneste med birdie på hull 1(!) og hull 13. Christer kom på andreplass med fem birdies og 117 poeng, han var eneste med birdie på hull 11. Luis tok tredjeplassen, også med fem birdies, men med 63 poeng.

Jo Os tok CTP på hull 1. 100 kr. fikk han for det. 

Det skjedde ikke stort i sammendraget etter kveldens runde. Erlend leder, Luis er på andreplass og Christer er på tredje. Luis fikk et litt større forsprang på Christer. 

Fulle resultat fra kveldens runde finner du her.