Denne tirsdagen startet grå og trist, men endte i en særdeles pen sommerkveld. Og 20 mann valgte å tilbringe kvelden på best mulig vis; med Stormcup i Lynghaugparken.

Amatørklassen har stort sett vært den mest folkerike på årets Stormcup-runder. I dag var det gledelig å se at flere tok steget opp i Open, og gjorde den mer tallrik. Thomas Regin holder seg i Amatørklassen enn så lenge, og vant i kveld med 56 kast (+1). Ny Stormcup-pers! Gratulerer. Truls Krossøy tok andreplassen med 58 kast (+3), mens Sindre Solberg Eng kom på tredjeplass med 60 kast (+5).

I Open vant Erlend Johnsen med en bogeyfrirunde på 46 kast (-9). Atle Svandal tok andreplassen med 50 ast (-5). På tredjeplass kom en gammel kjenning i Sindre Frantzen, som endte sin runde på 51 kast (-4).

Stormkasts nye kjendis CTPig hadde tatt turen til hull 18 i kveld. Der kom Atle Svandal nærmest etter å ha kastet en Challenger en liten halvmeter fra pinnen. Og dagens gladsak er at Atle går akkurat i 0 etter å ha kassert inn 130 kroner i kveld. Gratulerer!

Erlend vant birdiecupen med 9 birdies og 167 poeng (eneste med bridie på hull 6). Håvard Eggestøl kom kraftig ned på jorden resultatmessig etter sin meget gode runde forrige uke, men han produserte 6 birdies, som holdt til andreplass i kveldens birdiecup med 131 poeng (eneste med birdie på hull 17). Thomas Regin hadde hele 7 birdies på sin runde, og får 124 poeng for det (eneste med birdie på hull 7). 

Hull 10 var lettest i kveld med 0.5 kast under par i snitt. Hull 6 var vanskeligst med ett helt kast over par i snitt. 

Fulle resultat finner du her.

Erlend leder Stormcup 2019 sammenlagt med 446 poeng. Luis går opp på andreplass med 374 poeng, mens Christer Ellenberger faller ned til tredje med 371 poeng. 

Til slutt var det kjekt å se Stein Ødegård på banen i kveld, dessverre som tilskuer etter at han vært gjennom en operasjon for en stygg skulderskade. Masse god bedring til Stein! Vi håper å se deg tilbake på banen igjen som utøver!