Vi måtte helt til juli for å dra nytte av paraply under en Stormcup. Og det var ikke mye den var oppe!

Været var bra det! Men noen gode byger ble det over de 26 fremmøtte. 

Stein Ødegård betegnet runden sin som "kjedelig", men bogeyfritt og -5 er vel ikke noe å forrakte? Det holdt i i alle fall til en ganske klar seier i Open-klassen, foran Erlend Johnsen, Roar Gjøsæter og Terje Rørmark som brukte 53 kast hver (-2).

Et nytt fjes tok seieren i Amatør, Vegard Jarvis Westergård gikk på par (55 kast). Christian Del Rio og Trond Mjøs fulgte like bak med 56 kast (+1), mens Eivind Wengaard og Tore Andre Rongved hadde tredjebeste score med 57 kast (+2).

CTPig hadde tatt turen til hull 1. Der kom Roar nærmest og sikret seg 110 kroner samt håndkle og mini fra Aceshop. Dette var Roar veldig fornøyd med.

Erlend tok seieren i birdiecupen med 7 birdies og 117 poeng. Han var eneste med birdie på hull 7. Tor-André Sognnes kom på andreplass med 3 birdies og 73 poeng, han var eneste med birdie på hull 16. Stein tok tredjeplassen med 5 birdies og 50 poeng. 

Sammenlagt er fortsatt Erlend i tet med 346 poeng. Christer er på andreplass med 304 poeng, mens Luis er like bak på tredje med 303 poeng. 

Alle dagens resultat finner du her.