Kveldens runde ble spilt under årets kanskje mest krevende forhold. Tidvis mye vind sørget for flere utfordringer. Men ikke for alle. 

Kveldens yngstemann, Petter Tennebø, gav blaffen i vind, og klinket til med en bogeyfri runde på 49 kast (-6). Intet mindre enn svært imponerende! Petters første Stormcup-seier, og vi har på følelsen at dette ikke er den siste. Gratulerer! Like bak fulgte Christer Ellenberger og Roar Gjøsæter med andrebeste score, 50 kast (-5). Og tre spillere delte fjerdeplassen med tredjebestescore på kast (-1): Håvard G. Frøysa, Anders Haugen og Hanna Hugosson. Sistnevnte kommer rett fra sin første Eurotourseier i helgens Quarry Park Open. Grattis!

I Amatørklassen tok Eivind Wengaard seieren etter en pen runde på 54 kast (-1). Tommy Nesse spilte også solid og gikk inn på par (55 kast), mens Trond Mjøs tok tredjeplassen med 61 kast (+6).

Trond kom ikke på tredjeplass i CTP-konkurransen, den vant han! Hull 15 debuterte som CTP-hull, og på grunn av dets krevendhet (?) var det dobbel pris for å bli med. Det profiterte Trond med da hans kast med en Tursas kom nærmest pinnen. 280 kroner dekket bussbillett til Flaktveit, 9 pølser på IKEA og en pakke Lovehearts på KIWI. 

Ingen ace og ingen eagle.

Birdiecupen ble vunnet av Christer med 7 birdies og 171 poeng. Han var eneste spiller med birdie på hull 3 og 11. Eivind Wengaard kom på andreplass med 5 birdies og 96 poeng. Han var den eneste med birdie på hull 16. Roar tok tredjeplassen med 6 birdies og 90 poeng. Han var nesten den eneste med birdie på hull 7. 

Erlend leder fortsatt Stormcup sammenlagt med 296 poeng. Luis er fortsatt på andreplass med 266 poeng og Christer er fortsatt på tredjeplass med 264 poeng. 

Fulle resultat fra dagens runde finner du her.