Tre stykk fra samme gruppe gjekk alle på -5 og tok en delt seier i open klassen i dag.

Frøysa, Luis og Olav Breistein tok altså pallen i open med en score på 50.  Jonas Dein vant amatør med -1 og Andreas Horváth Isaksen og Trond Mjøs tok andre og tredjeplass med +1 og +3.

Hol 10 vart spelt et halvt kast under par i snitt og var dagens lettaste hol. Tyngst var hol 6 og 11 som begge snittet ca 0,7 over par.   Dagens mest kjedelig hol var hol 13 med et standardavvik på bare 0.3. Her var det 1 birdie, hele 26 par og bare 5 bogeys.  Mest spredning fant en på hol 5, der var det 1 eagle (Erlend Johnsen), men og mange enkle og dobble bogeys.

CTPig hadde fått perm i dag av familiære grunner og var erstattet av CTPinne på hol 4 (se bildet).  Her var Stein Ødegård best og tok inn småpene 170 kroner.  Stein har så langt i år dradd inn 610 kroner på CTP.

Det blei 97 birdier i dag, flest på hol 2 (16 stykk) og hol 10 (17 stykk).  Det var ikke birdie på hol 8 og 17.  Olav Breistein stod for 8 av birdiene og vant også birdiecupen i dag med 97 poeng.  Håvard Mongstad og  Christian Fotland viste at det ikke alltid gjelder å ha flest birdies for å gjere det godt i birdiecupen, det gjelder å ha dei rette.  Håvard hadde 2 birdies, men var eineste med birdie på hol 13 og tok andreplassen med 67 poeng totalt.  Christian var eineste med birdie på hol 6 og fekk der 60 poeng som gave han tredjeplassen totalt.  Luis hadde på den annenside 6 birdies, men det var "feil" birdies og han kom på 10. plass med 44 poeng.

Sammenlagt etter 7 runder leder Erlend Johnnsen med 192 poeng.  Luis på andre har 179 og på delt tredje med 173 finner me Frøysa og Stein Ødegård.

 

 

 

Fulle resultater finner du her