Tirsdag er for frisbeegolfere i Bergen det mandag er for Petter Stordalen: ukas beste dag!

Det var de 34 fremmøtte i dag sårt enige om, da de fikk drive idrett på høyt nivå i et vær som passet til. April har vært et eventyr værmessig, og Lynghaugparken har vel aldri sett så pen ut? I alle fall ikke i min tid. 

Hanna Hugosson stilte som eneste deltaker i Dameklassen, og gikk attpåtil en solid runde på 54 kast (-1). Hun kunne melde om litt rusk på slutten, og at runden både burde og kunne vært gjennomført med et par-tre kast mindre. Uansett godt gjennomført og årsbeste i Stormcup for Hanna. 

54 kast (-1) ble også besterunden i Amatørklassen gjennomført på. Lars Haldar stod for den. En pen runde med kun en bogey. Andreas Skau Woldsdal kom på andreplass med 58 kast (+3) og Eivind Wengaard tok tredjeplassen med 60 kast (+5). Veldig gøy å se alle de nye fjesene, velkommen igjen!

I Openklassen vant Erlend Johnsen med 49 kast (-6). Tre kastere delte andreplassen med 51 kast (-4): Luis Garcia, Christer Ellenberger og Stian Tvede. Sistnevnte med en meget pen bogeyfri runde. Grattis! Tredjebeste score stod Terje Rørmark for med 52 kast (-3).

Terje sørget også for at det ble ace for fjerde uken på rad da hans røde Jokeri gikk rett i kjetting fra tee på hull 14 (Olga Marie). Terje acet samme hull med samme disc 28. august i fjor under Stormcup #22. Evigunge Terje hadde kun Vipps og ingen fysiske penger, som kreves for å betale acepott, så det ble heller ingen utbetaling av den. 

CTP var på hull 1, og CTPig stod plassert fire meter fra kurv, men det var ingen navn på blokka. Dermed blir pengene overført til neste uke. 

I birdiecupen var det uhyre jevnt om førsteplassen; kun ett fattig poeng skilte mellom Erlend som vant med 8 birdies og 105 poeng og Christer med 6 birdies og 104 poeng. Christer var eneste kaster med birdie på hull 8. Lars Ørjan Tvete kom på tredjeplass med 3 birdies og 89 poeng. Lars Ørjan var eneste kaster med birdie på hull 7. Det var birdie på alle hull.

Fulle resultat og mer statistikk finnes her.

Stormcup 2019 sammenlagt ledes av Erlend med 146 poeng. Petter Alfsen er på andreplass med 134 poeng, og Stein Ødegård er på tredjeplass med 130 poeng.