Nok en fin vårdag sørget for at 31 kastere tok turen til Lynghaugparken for å kaste plastikk. 

I Open vant Erlend Johnsen med 48 kast (-7). Anders Haugen kom på andreplass med 49 kast (-6) mens Håvard G. Frøysa tok tredjeplassen med 51 kast (-4). Og det var ikke bare det Håvard tok i kveld. Han tok først 75% av acepotten (765 kroner) etter at han acet hull 18 med en Aviar, så tok en like greit også CTP på hull 9 med en Firebird og sikret seg med det tittelen grisegutt og 120 kroner. Godt betalt i kveld altså. 

I Amatør ble det kjempet en innbitt kamp mellom kompisene Tommy Nesse og Tore Andre Rongved. Tommy trakk til slutt det lengste strået og vant med 57 kast (+2) foran Tore Andre med 58 kast (+3). På tredjeplass kom Eivind Wengaard med 60 kast (+5),

Hanna Hugosson glimret med sitt fravær i Dameklassen i kveld, men Marita Vea tok ansvar og vant klassen som eneste deltaker med en runde på 71 kast (+16).

Birdiecupen ble vunnet av Erlend med 8 birdies og 123 poeng. Også her kom Anders på andreplass med 8 birdies og 120 poeng, mens en annen Håvard, av typen Eggestøl, tok tredjeplassen med 4 birdies og 98 poeng. Håvard var eneste spiller med birdie på hull 11.

Øvrig statistikk og resultater finner du her.