Forrige uke ble det satt deltakerrekord på Stormcup med 38 deltakere. Den ble smadret i dag da 44 mennesker tok turen til Lynghaugparken. 

Frisbeegolf er populært for tiden. Og oppfordringen fra Stormkast om å enten ikke kaste på tirsdager mellom kl. 18 og 20, eller bli med på Stormcup, så ut til å virke. Veldig mange nye ansikt i kveld og det er gøy! 

Spesielt gledelig var det å se at Hanna Hugosson endelig fikk selskap i Dame-klassen. Ingvill Andal har vært med før i år, og endte sin runde på 82 kast (+26), mens Renate Ramsøy var et nytt ansikt i Stormcup-sammenheng og avsluttet sin runde på 107 kast (+51). Velkommen igjen! Hanna tok seieren med en runde på 56 kast (0). Det hadde holdt til fjerdebeste score- og en sjetteplass i open. 

I Open-klassen var det spenning til siste kast. Da de som lå øverst hadde noen få hull igjen var det bare ett kast som skilte de beste. Til slutt ble det gladguttene Olav H. Breistein og Håvard G. Frøysa som kunne innkassere 50-poeng i sammendraget. De gikk på gruppe sammen og avsluttet begge med birdie på hull 18, noe som resulterte i hver sin runde på 52 kast (-4). Like bak der fulgte Terje Rørmark og Erlend Johnsen med 53 kast (-3). Tredjebeste score hadde Stein Ødegård med 54 kast (-2).

Amatørklassen ble igjen vunnet av Flaktveit-ringulv Trond Mjøs, med 59 kast i kveld (+3). Jan Ove Hennøy og Petter Tennebø delte andreplassen med 61 kast (+5) mens Einar Grønsberg Øygarden hadde tredjebeste score på 62 kast (+6).

CTP konkurransen var i kveld på hull 9, og det skulle vel godt gjøres å komme nærmere der enn det Olav H. Breistein gjorde etter et forehandkast med en Champion Firebird som lå 20 cm. fra pinnen. Med det kunne han fylle lommeboken med 170 blanke, norske kroner (ingen danske). Og han overtar CTP-tagen fra Roar. 

I birdiecupen tok Erlend førsteplassen med åtte birdies og 169 poeng. Han var eneste spiller med birdie på hull 5 og 7. På andreplass kom Mark Anthony Soddano med tre birdies og 74 poeng. Mark var eneste spiller med birdie på hull 15. Roar Gjøsæter fulgte like bak der igjen med 2 birdies og 67 poeng. Roar var eneste spiller med birdie på hull 11. 

Kun to hull ble spilt i gjennomsnitt på par eller bedre i dag, hull 9 (0) og hull 10 (-0.4). Hull 6 var igjen vanskeligst med i gjennomsnitt 1.5 kast over par. 

Fulle resultat finner du her.

Endringer i Stormtag registreres på Facebook.

Erlend leder Stormcup sammenlagt med 520 poeng. Like bak følger Olav med 513 poeng. Stein klatrer opp på tredjeplassen med 488 poeng, mens Håvard ligger på fjerdeplass med 463 poeng. 

Takk for en strålende kveld!