16 mennesker av den mannlige typen møtte opp for en runde frisbeegolf i finværet.

I amatørklassen tok Nicolai Græsdal en overlegen førsteplass med en runde som lenge så ut til å bli veldig bra. Med litt uflaks på slutten endte han opp med en runde på 58 kast (+2). Bakover var det tettere. Kompisene Endre Olsen og Tore Andre Rongved kjempet en bitter kamp om andreplassen, en kamp som pågikk hele runden. Til slutt var det Endre, som ikke har kastet på en stund, som tok andreplassen med 63 kast (+7). Tore Andre endte på 64 kast (+8), og var som vanlig i strålende humør!

Det så også lenge ut til å bli en overlegen seier i open da Olav H. Breistein lå på -6 etter elleve spilte hull. Men på de syv siste hullene ble det tre bogey og fire par. Han endte dermed på 53 kast (-3). Seieren og 50 poeng var dermed i boks. På delt andreplass finner vi ringrevene Luis Garcia og Kjetil Skippervik på 55 kast (-1). Tredjebeste score hadde Erlend Johnsen med 56 kast (0).

Det var CTP på hull 9 i dag. På bilde ser vi for andre uken på rad Olav som planter CTP grisen i nydelige omgivelser etter en fin forehand som gjorde han 90 kroner rikere. Han er dermed den første i år som forsvarer CTP-tagen.

I birdiecupen ble det også seier til Olav, med seks birdie og 209 poeng. Han var eneste spiller med birdie på hull 3, 8 og 11. Luis tok også her andreplassen med fire birdie og 103 poeng, mens Mark Anthony Soddano tok tredjeplassen med 6 birdie 96 poeng. Det har kommet en del ny statistikk på birdicupen. En kan bl.a. se hvor mange poeng en birdie gir per hull. Den kan sees helt nederst i "Scores Birdiecup"-fanen. Det er kommet en "Sammenlagt Birdiecup"-fane og en "Sammenlagt antall birdies"-fane. Roar fikser!

Kun fire hull ble spilt under par. Hull 2, 9 og 10 ble spilt 0,4 kast under par, hvor hull 10 var lettest med 0,438 kast under par. Hull 4 ble spilt 0,1 kast under par.

Fulle resultat finner du her.

Det fortsetter å tette seg til på sammenlagtlisten. Petter Alfsen leder fortsatt (!) etter fire ukers fravær. Erlend er fortsatt på andreplass med 374 poeng, mens Olav stadig nærmer seg med 367 poeng. Spennende!