Etter noen uker med godt gammelt Bergensvær var sommeren tilbake i dag. Det resulterte i nok en runde med lav gjennomsnittscore. 

Med et gjennomsnitt på 60.67 kast ble kveldens runde den med 3. laveste snittscore i år. Den beste av de 24 som deltok i kveld la seg en del kast under snittet. Etter flere andre- og tredjeplasser i årets Stormcup løsnet det endelig for Olav H. Breistein som i kveld tok sin første 50-poenger. Med 51 kast (-5) taklet han de vanskelige forholdene særs godt. Og det var tydeligvis lurt å hete Olav i dag, for på andreplass med 53 kast (-3) kom Olav Ø. Eggestøl. Olav er et urnordisk navn som betyr "stamfarens etterkommer". På tredjeplass etter en spennende innspurt kom Stein Ødegård med 54 kast (-2). Stein betyr "stein".

Etter to ace forrige uke var på tide med en liten pause igjen denne uken. Heller ingen eagle.

CTP-grisen hadde vendt trynet "hjem" til hull 10 i kveld. Det visste Tore Andre Rongved å benytte seg av da han parkerte hullet. For å komme nærmere måtte disken ha stått opp etter korgen. Gratulerer med CTP-tag og 110 kroner. 

I birdiecupen vant Sindre Paulseth med 6 birdies og 90 poeng. Olav H. Breistein kom på andreplass med 7 birdies og 80 poeng mens Atle Svandal tok tredjeplassen med 3 birdies og 78 poeng. Atle var eneste spiller med birdie på hull 3, hans starthull. 

Igjen ble syv hull spilt på par eller bedre. Hull 2, 4 og 14 var lettest med 0.3 kast under par. Nærmere undersøking viser at hull 2 var aller lettest med -0.292 mens de to andre lå på -0.25. Hull 9, 10 og 13 ble spilt 0.2 kast under par mens hull 1 ble spilt på par. Litt interessant at det ikke var noen birdie på "tilfeldighetshullet" hull 12. Og kun 4 par hvor den ene var en OB-par. Hull 12 ble spilt hele 1.3 over par og var det vanskeligste hullet. Vinden hadde nok ikke mye å si da det var medvind fra tee. 

Fulle resultat finner du her.

Endringer i Stormtag registreres her.

På sammenlagtlisten er det nå svært jevnt i toppen. Petter Alfsen beholder ledelsen med 335 poeng, Erlend Johnsen beholder andreplassen med 324 poeng med Olav H. Breistein like bak med 314 poeng.