Det ble ny oppmøterekord på Stormcup i år da 37 kastere bestemte seg for å ta turen til Lyngahaugparken. Vinden spilte nok flere et puss i dag, da den til tider så ut til å komme fra alle kanter. Men en mann håndterte forholdene meget godt.

For ingen kunne gjøre noe med Håvard G. Frøysa i kveld, som endte sin runde på 49 kast (-7). Det er tredje uken på rad at dette er bestescore. Olav Eggestøl tok andreplassen ned 51 kast (-5) mens Petter Alfsen kom på tredjeplass med 53 kast (-3).

Acepotten fikk ben og gå på i dag, og rekken på fire Stormcuper på rad med ace ble brutt. Men eagle har det ikke vært siden Stormcup #7, noe Håvard Eggestøl gjorde noe med da han klarte hull 5 på to kast. Gratulerer!

CTP-grisen debuterte på hull 4 i dag. Det satte Sindre Frantzen pris på. Etter sin flotte forehand drive som landet to meter fra korg, ble han nærmest. Og med det kasserte han inn 130 kroner. 

I birdiecupen ble det også seier til Håvard G. Frøysa med 8 birdies og 114 poeng. Kun ett poeng skilte andre- og tredjeplassen, og selv om Olav Eggestøl var eneste kaster med birdie på hull 15 var det Roar som tok andreplassen med 6 birdies og 86 poeng. Roar var en av to med birdie på hull 3 og hull 11.

Fire hull ble spilt under par i dag. Som vanlig var hull 10 lettest med 0.2 kast under par, mens hull 2, 4 og 9 ble spilt 0.1 kast under par i snitt. 

Fulle resultat finner du her.

Registrer endringer i Stormtag på Facebook. 

Sammenlagt etter 11 runder er det ingen overraskelse at Petter Alfsen troner øverst med 292 poeng. Erlend Johnsen er på andreplass med 274 poeng, og Christer Ellenberger er på tredjeplass med 257 poeng. 

Til slutt minner vi om at på Stormcup kan en be om å få gå sammen, men maks med én venn. De siste ukene har vi innvilget ønske om at flere enn to kan gå sammen, men det fører til en del ekstraarbeid når gruppene settes opp i Metrix, samtidig som runden kan ta lang tid om flere som ikke har kastet så mye før skal gå sammen. Da kan det kanskje være bedre å gå sammen med noen rutinerte, så får en gjerne noen triks og tips med på kjøpet. Med det sagt er det utrolig gøy å se så mange nye kastere på Stormcup. Dere er hjertelig velkommen tilbake! Som nevnt tidligere har deltakerantallet vært jevnt høyt i år, og totalt har hele 70 kastere deltatt siden Stormcup #1 i april.