Kveldens runde er den med årets laveste snittscore med 60,48 kast. Og så ble det ace igjen da. Og gode scores, mange gode scores!

Det har vært høyt nivå på Stormcup i det siste. Faktisk har vinneren måttet gå en runde på 40-tallet de siste tre ukene. I kveld gav en runde på 56 (0) 13. plass. På Stormcup #3 holdt samme score til seier. 

Beste kaster i kveld ble Christer Ellenberger med en runde på 49 (-7). Det var lenge jevnt i toppen, men Christer satte en utfordrende putt på sitt siste hull 9 og kunne dermed innkassere seieren og de 50 poengene som følger med. Erlend Johnsen kom på andreplass med en bogeyfri runde på 50 (-6), mens tre menn, noen unge og noen ikke fullt så unge, hadde 3. beste score på 51 kast (-5). De tre var Håvard G. Frøysa, Petter Alfsen og Terje Rørmark. Sistnevnte gikk også bogeyfritt.

For fjerde uken på rad og for femte gang i år ble det ace på Stormcup. Stein Ødegård stilte fresh til start i kveld med nyfrisert hår og nydrenert kne. Det ga umiddelbart resultat med en pen ace på hull 18. Han hadde desverre betalt acepott før runden og kunne dermed notere seg 185 kroner rikere. Acepotten er nå nede i stakkarslige 28 (?) kroner. Gratulerer til Stein!

CTP-grisen hadde tatt turen til hull 1 i dag og Viljar Rolfsen kom nærmest pinnen der. 90 kroner fikk han for det.

Det var jevnt i birdiecupen også i dag. Håvard G. Frøysa tok førsteplassen med flott putting og 7 birdies (108 poeng), Erlend kom på andreplass med 6 birdies (102 poeng) mens Christer tok tredjeplassen med 8 birdies (90 poeng). Shoutout til Hanna Hugosson som var en av tre spillere med birdie på hull 17, og en av tre spillere med birdie på hull 13, nice!

Hele syv hull ble spilt på par eller bedre i dag. Det er flest i årets Stormcup, på delt førsteplass med Stormcup #1. Fra den gang har hull 1 og hull 13 byttet plass, ellers var det også på samme hull. En annen ting som har byttet plass siden da er været. Heldigvis. I kveld var hull 10 lettest , 0.4 under par, hull 2 ble spilt 0.3 kast under par, hull 9 og 18 0.2 under, hull 1 0.1 under og hull 4 og 14 ble spilt på par.

Takk til alle 25 som tok turen i kveld. Og kjekt igjen å se noen nye ansikt! Dere er hjertelig velkommen tilbake. 

Fulle resultat finner du her.

Registrer endringer i Stormtag på Facebook.

Ta gjerne også turen innom Stormcup 2018 på Disc Golf Metrix. Mye gøy statistikk å se på. Blant annet kan en se at det har vært flere ace (5) enn eagle (4) i år.

Sammenlagt etter 10 runder finner vi Petter på topp med 246 poeng. Erlend på andreplass med 231 poeng og Christer går opp på tredjeplass med 220 poeng.

Norgescup 3, Flaktveit Open

Helgens Norgescup på Flaktveit ble nok en konkurranse med gode resultat fra Stormkast. I finalen i Open hadde Stormkast 5 spillere, hvor Olav endte med besteplassering på 8. plass. Olav hadde også ace på hull 14 i runde to, og stakk dermed av med en flott premie fra Porsche. I Dameklassen endte Hanna på 2. plass. I Juniorklassen kom Tristan Storm på 4. plass. Roar vant Masterklassen med -6 totalt, noe som hadde holdt til 9. plass i Open. Stein Ødegård tok 4. plassen. I Grand Master vant Luis foran Mark på andreplass. Virkelig flott innsats! Gratulerer også til Håvard Frøysa for et flott arrangement. Og selvsagt til hele Flaktveitgjengen for å ha stått på og satt sammen en flott bane! 

Fulle resultat finnes her.