Sol og sommer tre tirsdager på rad (og med lite eller ingen nedbør i mellom) er heller sjelden kost her i Bergen. 25 ivrige kastere stilte til start, og det ble en innholdsrik runde for flere! Men det var spesielt én mann visste å utnytte seg ordentlig av godværet. 

For Anders Haugen koste seg skikkelig i parken i kveld, og endte til slutt opp på 46 kast (-10). Beste score i Stormcup så langt i år! Erlend Johnsen var nok også fornøyd med sin bogeyfrie runde på 49 kast (-7). Luis Garcia tok tredjeplassen med 53 kast (-3).

En annen som kunne glise bredt i kveld var Kjetil Åbø som fikk en flott ace på hull 18. Med det kasserte han inn 185 kroner fra acepotten, som på to uker er blitt noe innskrenket... Gratulerer til Kjetil!

Någet spesielt var det i dag at CTP utbetalte mer enn ace. Årsaken til det var at beløpet fra forrige runde (160 kr.) ble overført til i dag. Det var Erlend fornøyd med, som tok CTP på hull 2, og dermed også 240 kr. 

Også i birdiecupen var Anders på topp med 11 birdies (197 poeng), hvor han var den eneste med to kast på hull 17. Erlend fulgte like bak poengmessig (188) og 7 birdies, hvor han var alene med birdie på hull 6 og 8. Også her tok Luis tredjeplassen med 8 birdies og 93 poeng.

Tre hull var lettest i dag med i gjennomsnitt 0.4 kast under par, disse var hull 2, 9 og 10. Hull 14 ble spilt 0.1 kast under par, mens hull 1 og 4 ble spilt på par.

Fulle resultat finner du her.

Registrer endringer i Stormtag på Facebook.

Petter Alfsen var ikke med i dag, men holder fast på ledelsen med 196 poeng. Erlend Johnsen følger bak med 185 poeng, og Olav H. Breistein gjør som han gjorde i Ale i helgen, og klatrer opp på tredjeplassen med 172 poeng.