27 spillere møtte opp til klubbmesterskap i Lynghaugparken, og møttes av sol og strålende forhold. Værmeldingene hadde vært ganske dystre hele uken, så det var fantastisk å få gjennomført klubbmesterskapet i så godt vær.

Runde 1 ble spilt i strålende forhold, men det blåste litt opp til andrerunden. Vinden på andrerunden ga også litt utslag på resultatene.

Viljar Rolfsen ledet etter førsterunden, etter en solid runde med notert ny personlig rekord (51, -5) - hele 4 kast bedre enn gamle rekorden. Runde 2 gikk han på +1 og klarte med det å sikre 3. plass. Siden han ikke er medlem i klubben ble det ikke pokale på Viljar, men den blir gitt videre til 4. plassen, Atle Svandal. Luis  Garcia og Olav "junioren" Breistein var likt i ledelsen etter to runder og for å kåre klubbmesteren måtte de ut i omspill. Først på hull 3 skilte de lag, og Olav kunne sikre tittelen som klubbmester ved å parkere hullet og ta birdien. Luis reddet par og tok andreplass.

1, 2 og 3 plass fikk pokaler.

Det ble også delt ut pokal for "beste prestasjon 2017". Denne gikk til spilleren som gikk den beste runden i forhold til snittet den har registrert på Stormcup i år. Prisen gikk til Petter Tennebø, som gikk hele 12.7 kast bedre enn sin gjennomsnittlige Stormcup-runde i år. (Beste runde i dag: 56, Snitt stormcup: 68.7). 

 

Gratulerer til alle vinnere!

  

Fullstendige resultat på Discgolfmetrix

Resultat og rating på PDGA