25 ivrige frisbeekastere møtte opp til turnering i Lynghaugparken, i strålende vårsol og -varme.

Merk! Artikkelen er sist endret for 8 år siden. Informasjonen kan være utdatert.

Forholdene var helt perfekte under førsterunden, og ikke så aller verst under andrerunden heller. Det var litt mer vind på ettermiddagen, men fremforalt mer folk i parken og således en god del venting. Dette ser ut til å ha påvirket spillet for de fleste, da rundescorene er noe dårligere.

Etter førsterunden var det uendelig stor spenning i openklassen, med 4.-delt ledelse. Med sine 50-runder fikk Roar, Luis, Christer og Marcus plass i lederflighten. Når runde 2 var spilt ferdig sto Roar Gjøsæter igjen som vinnere, akkurat like god som da han spilte Vårkast i 2014 (total rundescore begge turneringer var lik). Luis stakk av med andreplassen, mens Christer og Marcus fikk dele på bronsen.

I amatørklassen kom Hanna inn etter førsterunden med tangert pers, 55 kast. Bak seg hadde hun Elling, som hadde gått en flott runde på 58 kast, og Håkon Ness med en likeså fin 60-runde. Det var tidvis mye bra spill under andrerunden fra hele lederflighten, men Hanna holdt hele veien og vant, 4 kast forran Elling. Tredjeplassen ble delt mellom Håkon og Joachim Bjørge, 9 kast bak Hanna.

Topp 3 i begge klassene ble premiert med nye fine disker.

Den nye 64 m lange OB-øyen var ikke så enkel som det kanskje så ut til. Statistikken viser at det kun var 3 deltakere som klarte birdie på begge rundene, nemlig Hanna, Roar og Mark. Mark var den heldige og vant CTP-premien på samme hull.